您现在的位置是:作业答案网 >>商业资讯

求5篇初三水平的英语文章文章内容要好 80字以上

作业答案网0人已围观

简介题目:求5篇初三水平的英语文章文章内容要好80字以上答案:1)MyEnglishteacher,IwanttosaysomethingtoyouIt's**years

题目:求5篇初三水平的英语文章
文章内容要好 80字以上
答案: 1)My English teacher,I want to say something to you It's ** years since you taught me.I know that I didn't do well in English,but I'm working hard.I also know you're really a very good teacher who gave me the enthusiasm for studying English.I was not very interested in Enlish originally.But when you appeared,things changed.You like the sun gave me the light,warmed my heart.You helped me when I was in trouble.You cared for my feelings when I falied.It's you lead me to the mighty sea of English and encouraged me to do better.I will memorize you forever.Thank you,my forever English teacher. 2)A few years ago, my family had only one small room. It was very hard for three people to live in the same room. Now we have moved into a new flat with one living room and two bedrooms. I'm very happy. I can do my homework quietly in my own room when my parents do the housework or other things. I love my home.3)Last winter holiday, I went to Harbin with my mother. It's very cold in winter. There is snow and ice everywhere and you are always in a white world. You must wear warm clothes. The most exciting thing is playing with snow. Skating is also very interesting there.I will' always remember Harbin, for the snow, the ice and all the beautiful things. I love Harbin.4)I went hiking to a mountain with my friends last summer. It was a good trip at the beginning but something unexpected happened on the half way. One of my friends suddenly felt a terrible pain in his stomach and he couldn't move any further. Nobody knew what to do. One girl tried to call her mum with her mobile phone but there was no signal in the mountain area. Luckily we brought a tent with us. We put it up and let him rest in it. He took some medicine. Then he drank some water, and ate some food. After a while, he felt much better and we walked on. We all enjoyed ourselves on the top of the mountain.5)It was fine last Sunday. We went to West Hill by bus. Some students planted trees, others carried water. Because we worked hard, we were tired, but we felt happy. We all know trees can stop the wind from blowing the sand towards the city, and they can make the city beautiful

Tags: 英语   英语   文章内容   要好   题目  

相关文章